12 x leuke inspiratie voor een baby cadeau

Het vinden van een perfect cadeau voor een baby is altijd een bijzondere uitdaging. Het belangrijkste is om iets te kiezen dat past bij de vreugde en tederheid die een baby met zich meebrengt. Overweeg iets dat zowel praktisch als sentimenteel is, en dat de liefde en zorg voor de baby weerspiegelt.

baby-cadeau

Wat voor baby cadeau zoek je?

Babycadeau voor meisjes

Schattige geschenken voor meisjes die hun tederheid en vreugde benadrukken.

Babycadeau voor jongens

Stoere verrassingen voor jongens die hun avontuurlijke en speelse aard vieren.

Unisex babycadeau

Liefdevolle geschenken die de vreugde van de baby en ouders vieren, ongeacht het geslacht.

12 keer leuke inspiratie voor een baby cadeau

Op zoek naar een bijzonder en origineel cadeau voor een baby? Het maakt niet uit of het gaat om een babyshower, een kraamfeest, kraamvisite of gewoon zomaar. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden waar je uit kan kiezen, dat het lastig is om een definitieve keuze te maken. Met onderstaande 12 inspirerende tips kan ook jij een goede keuze maken.

3. Voorleesboekjes

Eigenlijk is lezen en dan voor baby’s in het bijzonder voorlezen van elke leeftijd en voor elk moment. Als ouder kan je dan ook nooit genoeg voorleesboekjes hebben dat maak het direct ook een mooi baby cadeau. Er zijn boekjes die je al vanaf de eerste weken na de geboorte kan gebruiken, maar er zijn ook voorleesboekjes voor de maanden erna. Kan je geen keuze maken? Geef dan twee opvolgende voorleesboekjes als baby kado zodat de kleine veel mag genieten van verschillende avonturen.

5. Naïf producten voor baby’s

Het merk Naïef is een populair verzorgingsmerk dat allerlei producten heeft voor zowel volwassenen als voor baby’s. Ze hebben bijvoorbeeld badolie, crèmes en ook babyshampoo. Het assortiment bestaat uit fijne verzorgingsproducten die samengesteld zijn op natuurlijke basis en heel fijn zijn voor de huid van de baby. Je kan ervoor kiezen om losse producten aan te schaffen, maar er zijn ook geschenksets, cadeausets en verzorgingssets speciaal voor baby’s.

Cadeau voor een baby jongen

Ben je op zoek naar een cadeau voor een baby jongen? Er is veel speelgoed dat geschikt is voor jongens en niet in de welbekende kleur blauw is. Je kan kijken naar houten speelgoed om zijn ontwikkeling te ondersteunen. Muziekknuffels doen het ook bij baby jongens goed als cadeau baby maar je kan ook gaan voor kinderservies of een slabbetje. Eigenlijk kan je van elk speelgoed wel op een manier een variant vinden en kopen die je aan een jongen als kado baby kan geven.

Cadeau voor een baby meisje

Een cadeau baby meisje hoeft niet per se roze of paars te zijn. Als je op zoek bent naar een cadeau voor een baby meisje kan je alle kanten op en kan je kiezen voor neutrale kleuren als je dat wilt of juist voor een gepersonaliseerd cadeau zonder dat het in een van de welbekende kleuren hoeft te zijn. Kijk eens bij een babyposter, verzorgingsproducten van NaÏef of ga voor voorleesboekjes.

cadeau