10 x cadeaus en speelgoed voor jongens van 12 jaar

Bij het selecteren van cadeaus en speelgoed voor jongens van 12 jaar is het belangrijk om rekening te houden met hun leeftijd en interesses. Kies items die aansluiten bij hun groeiende onafhankelijkheid en nieuwsgierigheid. Denk aan speelgoed dat hun vaardigheden versterkt en hen uitdaagt om te verkennen, ontdekken en plezier te hebben.

cadeau-jongen

De leukste 10 cadeaus voor 12-jarige jongens

Een jongen van 12 jaar zit in groep 8 van de basisschool of in de 1e klas middelbare school. Het is echt een individu dat zich ontwikkeld heeft. Hij staat aan de vooravond van zijn pubertijd en zoekt verdieping als het gaat om zijn ontwikkeling. Een cadeau uitzoeken is niet het makkelijkste, daarom hieronder 10 tips op een rij om voor de volgende verjaardag van je eigen zoontje, het buurjongetje, het zoontje van je vriendin of misschien wel je neefje een originele en leuke keuze te maken.

1. LEGO-sets

Al generaties lang is LEGO een geweldig speelgoed en zo ook als speelgoed jongen 12 jaar. Er zijn losse blokjes en ontelbaar veel verschillende sets die je kan aanschaffen. Het leuke deel van LEGO is, is dat je het eerst in elkaar kan bouwen en daarna er uren mee kan spelen. De betrokkenheid bij dit speelgoed is leuk, want je kan het ook weer uit elkaar halen en opnieuw beginnen. Er zijn veel verschillende populaire keuzes voor LEGO, zoals de Ninjago of de Star Wars 501st Clone Troopers Battle Pack Set.

2. Cyborghand

Als je op zoek bent naar een kado jongen 12 jaar en die is gek op robots, dan kan de stoere Cyborghand een ideale keuze zijn. Deze technische hand is uitgeroepen tot speelgoed van het jaar 2021 en je kan er je eigen robothand mee bouwen. De set bestaat uit 203 onderdelen en geeft het kind uren speelplezier.

4.The Floor is Lava Actiespel

Als je op zoek bent naar een cadeau jongen 12 jaar dat actief is, dan is het spel The Floor is Lava een goede keuze. Het spel bevat gekleurde matten die je door de kamer heen legt. Door middel van de kleurenwijzer moet je bepaalde kleuren ontwijken zonder de vloer te raken. Een leuk spel om samen te spelen als gezien.

5. Draadloze JBL speaker

Een draadloze JBL speaker is een ideaal cadeau jongen 12 jaar. Hij kan namelijk vanaf nu zijn muziek overal mee naar toe nemen en overal genieten, alleen en samen met zijn vrienden. Thuis in de achtertuin, op z’n kamer of bij het zwembad, overal kan hij zijn muziek mee naar toe nemen. JBL is een hoogwaardig kwaliteit merk met speakers die een goed geluid geven en ook nog een keer goede accu’s bieden in hun draadloze speakers. Er is een mini speaker, de JBL Go 3 die je gemakkelijk aan je sleutelbos kan hangen. Maar je kan ook gaan voor een draagbare versie, de JBL Clip 4.

6. Frisbee

Als het tijd wordt voor leuk buitenspeelgoed dan is een frisbee nog steeds ontzettend leuk als speelgoed jongen 12 jaar. Zeker als de jongen niet achter het beeldscherm binnen weg te slepen is. Hij kan er namelijk met de hond mee spelen, met vriendjes of het met het gezin. Er is een Aerobie Pro Ring frisbee die net wat meer kundigheid nodig heeft en daarom juist een leuke uitdaging vormt.

8. Waterfles

Genoeg drinken is een belangrijk gegeven, voor iedereen. Voor kinderen is het soms lastig om aan hun minimale daginname te komen en daarom is een waterfles een goede keuze als cadeau jongen 12 jaar. De hippe fles is namelijk altijd in de buurt en het geeft de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de hoeveelheid inname er wordt gedaan over een bepaalde periode. De milieuvriendelijke Doppler-fles is stoer en praktisch. Ook de Air Up modellen zijn trendy door hun geur, waardoor het net lijkt alsof je water met een smaakje drinkt.

10. Jenga

Jenga is al een eeuwenoud spel voor jong en oud, maar blijft leuk om te spelen. Het is een hit voor verjaardagsfeestjes bijvoorbeeld en daarom ook een ideaal cadeau jongen 12 jaar. De bedoeling van het spel is dat je een toren bouwt en dat hij blijft staan. Als hij omvalt is degene die als laatste een blokje heeft geplaatst de verliezer.

Speelgoed jongen 12 jaar

Als je op zoek bent naar speelgoed jongen 12 jaar dan moet je er rekening mee houden dat het een heel zelfstandig persoon is die nog in groep 8 van de basisschool zit of misschien al in de eerste klas van de middelbare school. Hij is dus op zoek naar verdieping en nieuwe uitdagingen om zijn wereld te verbreden.

Welk cadeau geef je aan jongen van 12 jaar

Je kan een ideaal cadeau jongen 12 jaar vinden als je kijkt naar zijn interesses en hoe hij die kan verdiepen. Zo zijn er robots die je zelf kan programmeren, maar er zijn ook gezinsspellen zoals Jenga die je aan kan schaffen. Wil je een meer praktischer cadeau geven? Kijk dan naar een waterfles van Doppler of Air up of ga voor een powerbank zodat hij nooit met een lege batterij van zijn telefoon af tablet zit.

cadeau