10 x cadeaus en speelgoed voor een kind van 11 jaar

Op 11-jarige leeftijd groeien kinderen op verschillende gebieden en hebben ze vaak meer specifieke interesses. Het is belangrijk om speelgoed te kiezen dat hun intellectuele, fysieke of creatieve vaardigheden stimuleert. Activiteiten die uitdaging bieden, sociale interactie bevorderen en hen helpen om zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te ontwikkelen, kunnen geschikt zijn.

cadeau-jongen

10 x cadeaus en speelgoed voor een kind van 11 jaar

Als kinderen 11 jaar zijn beginnen ze in de eindfase van hun basisschool-carrière te komen, want ze zitten in groep 7 of 8. Een cadeau kopen voor een kind van 11 jaar kan dan best een lastige klus zijn. Ze hebben een eigen wil, ze hebben specifieke interesses en ze willen stoer zijn met de middelbare school in het vooruitzicht. Ook staan ze aan het begin van hun pubertijd en weten ze zichzelf goed te vermaken. Met onderstaande tips kan ook jij een perfect cadeau kind 11 jaar vinden voor die ene gelegenheid zoals een verjaardag.

1. Azul bordspel

Al verschillende keren heeft het Azul bordspel prijzen gewonnen en dat heeft natuurlijk een goede reden. Het is een tactisch bordspel waarin de Portugese koning de muren van zijn paleis versiert volgens bepaalde regels en patronen. Degene die als eerste zijn muur af heeft wint de ronde. Als je een ronde gewonnen hebt verdien je punten en degene die aan het einde de meeste punten heeft is de winnaar van het spel. Het is een uitdagend spel waarin je ook tactisch moet nadenken waardoor hij perfect geschikt is als kado kind 11 jaar.

3. Robotarm bouwpakket

Met het robotarm bouwpakket kan je in ongeveer 5 uur een hydraulische robotarm in elkaar bouwen. Als de arm afgebouwd is kan hij tot wel 50 kilo optillen en draaien. Hij heeft een zuignap en grijpklauw. Hierdoor is het niet alleen leuk om dit speelgoed kind 11 jaar te bouwen, maar ook om ermee te spelen. Er zijn verschillende merken waarmee je een robotarm kan bouwen, zoals Construct & Create, STEM 4 DOF en Keyestudio Robot Arm kit.

6. Cyborg hand

Een Cyborg hand is net zoiets als een robotarm maar het verschil zit hem in de functies bij het gebruiken. De Cyborg hand doet de handelingen van de mens na. Je kan dus in eerste instantie de arm in elkaar zetten en erna kan je er menselijke handelingen mee verrichten. Het is prachtig speelgoed kind 11 jaar waarmee ze urenlang plezier kunnen beleven. Zie hoe ze de hand zelf bouwen maar ook hoe ze erna vinger voor vinger afzonderlijk kunnen bewegen en menselijke handelingen kunnen verrichten.

9. Hot Wheels Racebaan

Niet alleen jongens maar ook meiden vinden het leuk om met auto’s te racen. De Hot Wheels racebaan is dan de perfecte keuze als kado kind 11 jaar. En dit cadeau is zeker niet kinderachtig want het is meer dan alleen een simpele racebaan en een autootje. Er zijn banen met loopings, uitdagende races en zelfs crashes. Als je op zoek bent naar speelgoed kind 11 jaar dan zijn de volgende Hot Wheels sets een aanrader: Hot Wheels Mario Kart Regenboog Raceset, Hot Wheels Mario Kart Circuit Trackset of de Hot Wheels Action Roll out Raceway.

10. Minecraft bordspel

Minecraft is een spel op een console maar ook een bordspel. In dit prachtige bordspel draait het om het verdedigen van een dorp door middel van samenwerkingen. De bedoeling is dat je blokken verzamelt, strijdt tegen monsters en gebouwen bouwt. De combinatie van een tactisch spel en het bouwen van gebouwen maakt dit een mooi kado kind 11 jaar.

Speelgoed kind 11 jaar

Het zoeken van een mooi cadeau kind 11 jaar is niet zo eenvoudig, maar met bovenstaande tips kan het wel een stuk eenvoudiger worden. Kijk altijd naar waar een kind staat in zijn of haar ontwikkeling en wat bij haar of zijn interesses past. Je kan ervoor kiezen om speelgoed kind 11 jaar aan te schaffen wat hij of zij zelfstandig kan doen, maar ook samen is een leuk cadeau om zo een betere band om te bouwen en andere vaardigheden te ontwikkelen. Een kind van 11 jaar is namelijk zich aan het voorbereiden op de middelbare school en staat aan de vooravond van de pubertijd.

Welk cadeau geef je aan kinderen van 11 jaar

Er is een verjaardag of een andere reden om een cadeau uit te zoeken, maar welk cadeau geef je aan kinderen van 11 jaar? Je kan veel verschillende cadeaus uitzoeken maar het is altijd belangrijk te kijken naar het kind zelf en het cadeau aan te laten sluiten bij zijn of haar interesses zodat het niet ergens achter in de kast beland. Voor gezelschapsspellen kan je kiezen voor het Minecraft bordspel, Jenga, of het Azul bordspel. Ga je voor een meer zelfstandiger kado kind 11 jaar? Kijk dan bij de Hot Wheels Racebaan, Cyborg Hand, LEGO Architecure of Harry Potter spullen.

cadeau