10 x cadeaus en speelgoed voor meisjes van 11 jaar

Voor meisjes van 11 jaar zijn er talloze cadeaus en speelgoedopties beschikbaar die aansluiten bij hun leeftijd en interesses. Denk aan items die hun creativiteit, verbeeldingskracht en sociale interactie stimuleren. Het is belangrijk om rekening te houden met hun individuele persoonlijkheden en voorkeuren bij het kiezen van het perfecte cadeau.

kraamcadeau-meisje

De leukste 10 cadeaus voor 11-jarige meisjes

Een cadeau uitzoeken voor een meisje van 11 jaar kan een lastige klus zijn, maar dat hoeft niet. Het maakt niet uit of het voor je eigen dochtertje is, voor je buurmeisje, nichtje of misschien het kindje van een vriendin. Met onderstaande 10 tips voor cadeaus en speelgoed voor meisjes van 11 jaar heb jij in een handomdraai een leuk cadeau gevonden voor de jarige job. Een meisje van 11 jaar zit in groep 7 of 8 van de basisschool, is bezig meer zelfstandig te worden en maakt vaak een groeispurt door richting de pubertijd.

2. Ringlamp

Veel meiden van 11 jaar zijn bezig met TikTok- of YouTube-filmpjes. Daar kan een ringlamp niet bij ontbreken. Als je dus op zoek bent naar een mooi cadeau meisje 11 jaar dan is een ringlamp een echte aanrader. Er zijn veel verschillende modellen waar je uit kan kiezen, zoals de Magnify 10” ringlamp, R2B ringlamp met statief en de VibeGoods Ringlamp. Je hebt de keuze uit alleen witlicht of juist uit een RGB-licht om verschillende sferen te kunnen creëren met de lamp.

3. Leesboeken voor 11-jarige meiden

Een goed kado meisje 11 jaar zijn leesboeken. Leesboeken zijn voor alle jaren een goed cadeau, zo ook voor meiden van 11 jaar. Ze kunnen namelijk al zelfstandig lezen en verhalen volgen. Des te leuker is het om nog meer verhalen en avonturen in boeken te beleven nu ze steeds zelfstandiger worden en op zoek zijn naar meer diepgang. Er zijn boeken waar je naar kunt kijken die voor de verbeelding spreken zoals ‘Films die nergens draaien’, ‘Het Ministerie van Oplossingen’ en ‘De magische apotheek’.

5. Spelletjes

Niets is leuker dan spelletjes spelen met het gezin en de familie. Als je op zoek bent naar een ideaal cadeau meisje 11 jaar dan zijn spelletjes eigenlijk altijd wel een goede keuze. Ze kunnen dit namelijk met iedereen spelen en zowel het spel is leuk als leermoment als ook de interactie met elkaar. Er zijn veel verschillende spellen op de markt, daarom hier een kleine greep: GoGoods Twister – actiespel, Trick Stick – gezelschapsspel, Jumbo Hitster Partyspel, White Goblin Games, Qwixx dobbelspel, Keer op Keer dobbelspel, The Floor is Lava en Ticket to Ride Europe.

6. Knutselspullen voor een meisje van 11 jaar

Meisjes van 11 jaar zijn bezig met hun creativiteit en vinden het daarom leuk om te knutselen. Ze kunnen zich zelfstandig meerdere uren per dag vermaken en wat is er dan leuker als ze ook iets kunnen knutselen? Als je op zoek bent naar een leuk kado meisje 11 jaar dan zijn er verschillende knutselpakketten die je aan kan schaffen. Er zijn tekendozen zoals de XXL Professionele tekendoos met 288 delen, of een Totum knutselset Bracelet Unicorn maar je kan ook gaan voor de Jumbo Versier je eigen beauty set.

Speelgoed meisje 11 jaar

Het kopen van speelgoed meisje 11 jaar kan soms best een klus zijn. Want er zijn zoveel mogelijkheden, aanbiedingen en speelgoed waar je naar kan kijken, dat je misschien te veel keuze hebt. Met bovenstaande ideeën krijg je een goed beeld wat voor kado meisje 11 jaar het beste past. Ze zijn namelijk druk bezig met zelfstandig zijn en vinden het fijn om dingen voor zichzelf te kunnen doen, maar ook te kunnen delen.

Welk cadeau geef je aan meisjes van 11 jaar

Vaak is een meisje van 11 jaar al aardig zelfstandig en gaat ze bijna naar de middelbare school. Ze staat aan het begin van de pubertijd en maakt vaak nog een groeispurt door. Je kan kiezen voor bijvoorbeeld oorbellen of een make-upset waarmee ze met haar uiterlijk bezig kan zijn. Of je gaat voor een activiteit buiten zoals een trampoline of skeelers. Wil je meer gaan voor een gezamenlijke activiteit? Spelletjes, leesboeken en knutselspullen zijn mooie spelletjes om samen te doen en daarom ook leuk om als cadeau meisje 11 jaar te geven.

cadeau