10 x cadeaus en speelgoed voor meisjes van 12 jaar

Op de leeftijd van 12 jaar genieten meisjes van cadeaus en speelgoed dat past bij hun groeiende interesses en ontwikkeling. Het is een fase waarin ze hun persoonlijkheid verder verkennen en zichzelf beter leren kennen. Het vinden van iets dat hun creativiteit, zelfexpressie en sociale interactie bevordert, kan een geweldige keuze zijn.

kraamcadeau-meisje

De leukste 10 cadeaus voor 12-jarige meisjes

Een cadeau kopen voor een meisje van 12 jaar is soms een lastige zoektocht. Een meisje van 12 jaar zit nog in groep 8 van de basisschool of soms al in de eerste klas van de middelbare school. Ze leert op de middelbare schoolvakken zoals wiskunde, Frans en natuurkunde. Waarschijnlijk zit ze al in de pubertijd en krijgt een eigen mening. Een passend cadeau kan dan lastig zijn om te vinden maar met onderstaande tips kom je snel tot een goede keuze.

1. Waterfles

Genoeg drinken is voor iedereen belangrijk, dus ook voor meisjes van 12 jaar. Waterflessen zoals Dopper en Air Up zijn ontzettend populair en helpen je om voldoende vloeistof binnen te krijgen op een dag. Als je een waterfles koopt als cadeau meisje 12 jaar dan kan ze hem overal mee naar toe nemen. Ze kan hem namelijk mee nemen naar school, gewoon rondom het huis of tijdens het sporten. De Air Up is voorzien van pods die een geur afgeven waardoor je een smaaksensatie krijgt en je het idee hebt dat je niet alleen water drinkt. Deze type flessen zijn er in verschillende coole kleuren. Maar ook de Dopper flessen zijn er in verschillende hippe kleuren die je als leuk kado meisje 12 jaar kan geven.

2. Planner 2023

Voor meiden die op of naar de eerste klas van de middelbare school gaan kan een planner 2023 heel handig zijn. Ze kunnen namelijk alle afspraken erin zetten, lessen erin verwerken, huiswerk noteren en afspraken met hun vriendinnen erin zetten. Met een hippe planner 2023 kan je haar verblijden als cadeau kind 12 jaar.

5. The Floor is Lava spel

Actieve spellen zijn en blijven leuk voor het hele gezin. Het spel The Floor is Lava is een leuk gezelschapsspel dat het meisje zowel met vriendinnen als met de familie kan doen. Leg de gekleurde matten door de ruimte heen, draai daarna aan de kleurenwijzer, spring naar de juiste mat en breng jezelf in veiligheid. Eigenlijk is het een soort Twister, maar net anders.

6. Bullet Journal schrijfboekjes

Schrijfboekjes komen eigenlijk altijd wel van pas en zeker als je op de middelbare school zit. De schrijfboekjes van Bullet Journal zijn daarom ideaal als cadeau kind 12 jaar. Je kan ze gebruiken in de klas, als tekenblok of als dagboek thuis. Je kan ze in bijzondere kleurtjes krijgen of juist in een rustige natuurlijke kleur.

7. Muziekbox

Muziek luisteren is voor een meisje van 12 jaar bijna dagelijkse kost. Daarom is een muziekbox een perfect cadeau meisje 12 jaar. Er zijn boxen die ze thuis kunnen gebruiken, maar er zijn ook modellen die je mee kan nemen onderweg naar het strand of zwembad. Kijk bijvoorbeeld eens naar NBY krachtige bluetooth speaker, JBL Xtreme 2, JBL Flip Essential 2, Pulver draadloze speaker.

8. TopModel creatief boek

Er zijn boeken van het merk TopModel waarin meiden van 12 jaar hun creativiteit vrij kunnen laten. Ze kunnen namelijk poppen een compleet outfit en make-up geven en ontwerpen. Dat maak het een ideaal cadeau kind 12 jaar en is te koop in verschillende modellen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Dress Me Up stickerboek Mermaid, Design Book kleurenboek, TopModel kunstnagels Beauty And Me.

9. Kaartspellen

Kaartspelletjes zijn altijd leuk om met familie en vrienden te spelen. Met het spel Dobble Classic spel heb je snelheid en goede reflexen nodig. Je moet ervoor zorgen dat je de eerste bent om het overeenkomstige symbool op twee kaartjes te herkennen. Dan heb je de ronde gewonnen. Degene met de meeste sets wint het spel. Dit is dus een leuk kaartspel om te geven als cadeau meisje 12 jaar.

10. Leesboeken voor meiden van 12 jaar

Lezen is voor alle leeftijden en dus ook voor meiden van 12 jaar. Leesboeken zijn daarom ook leuk om te geven als cadeau kind 12 jaar. Meiden van 12 jaar zijn op zoek naar verdieping in hun boeken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de volgende boeken: The Complete Summer I Turned Pretty Trilogy, Shadow and Bone Trilogy, Gozert en Het leven van een Loser 17.

Speelgoed meisje 12 jaar

Meiden van 12 jaar zitten in de pubertijd en zitten vaak al in de eerste klas van de middelbare school of ze gaan ernaartoe. Ze houdt van haar zelfstandigheid en wil graag een eigen plekje hebben en dingen voor haarzelf doen. Toch is voor haar contact met het gezin en vriendinnen erg belangrijk. Ze is bezig om die balans te zoeken en met de juiste cadeaus kan ze die ook zeker vinden.

Welk cadeau geef je aan meisjes van 12 jaar

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau meisje 12 jaar dan kan je verschillende kanten op. Je kan gaan voor een cadeau dat ze zelf kan gebruiken in haar zelfstandigheid, zoals een creatief TopModel boek, een Rituals product, Bullet Journal schrijfboekjes of leesboeken. Maar je kan ook gaan voor een activiteit met vriendinnen of het gezin zoals de Dobble Classic spel, The Floor is Lava of LEGO Friends.

cadeau