10 x cadeaus en speelgoed voor meisjes van 7 jaar

Op 7-jarige leeftijd zijn meisjes nieuwsgierig en hebben ze een groeiend vermogen om te leren en te ontdekken. Het juiste speelgoed kan hun verbeeldingskracht vergroten en hun cognitieve en motorische vaardigheden versterken. Speelgoed dat uitdaging, creativiteit en interactie bevordert, is ideaal. Kies speelgoed dat past bij hun ontwikkelingsniveau en interesses.

kraamcadeau-meisje

De leukste 10 cadeaus voor 7-jarige meisjes

Een meisje van 7 jaar zit in groep 3 of groep 4 van de basisschool en is al een eind op weg met het leren schrijven, lezen en rekenen. Des te leuker is het om een cadeau meisje 7 jaar te geven dat bij haar ontwikkeling en interesses past. Op die manier kan ze spelenderwijs zich verder ontwikkelen en haar vaardigheden verdiepen. En het maakt niet uit of het om je eigen dochter gaat, je nichtje, het buurmeisje of de dochter van je vriendin want een cadeau voor een meisje van 7 jaar vinden is niet altijd even makkelijk. Daarom hieronder 10 tips om het makkelijk er te maken.

1. Leesboekjes & Voorleesboeken

Lezen is van alle leeftijden, eigenlijk al vanaf dat het kindje baby is. Als het kindje baby is dan kan het natuurlijk zelf nog niet lezen en dan is voorlezen een goed idee. Lezen en voorlezen helpt een kind namelijk bij de ontwikkeling van haar taal- en spraakvaardigheden. Een meisje van 7 jaar kan al simpele boeken zelf lezen en daarom zijn leesboekjes een geschikt cadeau. Als ze nog graag voorgelezen wordt dan kan je voor een wat complexer voorleesboek gaan en voor het slapen gaan nog een verhaaltje voorlezen en samen op die manier avonturen beleven. Leesboekjes & voorleesboekjes zijn een ideaal cadeau kindje 7 jaar.

4. LEGO (voor meiden)

LEGO is al wel een eeuw oud maar nog steeds enorm populair bij kinderen. Want je kan je eigen bouwwerk maken en erna kan je ermee spelen en wilde avonturen beleven. Uiteindelijk is het weer af te breken en kan je weer opnieuw gaan bouwen. Op die manier heeft het meisje speelplezier voor uren. Er zijn verschillende sets met poppetjes te koop die speciaal als speelgoed meisje 7 jaar aangeschaft kan worden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de Friends Mobiele bubblethee stand of het huisdierenadopie café.

9. Kinetic Sand

Kinetic zand is reuze populair bij kinderen en geweldig speelgoed meisje 7 jaar om binnen te gebruiken. Eigenlijk is het niet echt zand, maar een mengelmoes van verschillende structuren waardoor het niet het negatieve effect heeft dat zand heeft: overal verspreid liggen in huis. Door de unieke structuur blijft het enigszins samenhangend en kan je het gerust binnen gebruiken zonder dat de hele vloer onder ligt. Dat maakt het dan ook geweldig speelgoed.

10. Topmodel spullen

Het merk TOPmodel heeft verschillende speelgoed-artikelen die je aan kan schaffen, zoals een design book, een sierradendoosje en haarkrijt. De basis van het speelgoed van het merk TOPmodel is allemaal model zijn en modellenwerk. Dat maakt dat elk meisje van 7 dit speelgoed wil hebben, want wie wil er nu geen model zijn op die leeftijd? Als je op zoek bent naar een cadeau meisje 7 jaar dan zijn de TOPmodel spullen een absolute aanrader.

Speelgoed meisje 7 jaar

Speelgoed meisje 7 jaar kan je op verschillende manieren laten aansluiten op haar ontwikkeling. Ze is al een eind op weg met rekenen, lezen en schrijven waardoor veel speelgoed voor haar toegankelijk is geworden. Een meisje van 7 jaar zoekt graag naar avonturen en verdieping in haar speelgoed. Het is dan ook leuk om daaropaan te sluiten, zodat het speelgoed haar bezig houdt en ze er ook naar om kijkt.

Welk cadeau geef je aan meisjes van 7 jaar

Welk cadeau je aan een meisje van 7 jaar moet zoeken is afhankelijk van haar interesses. Ieder persoon is uniek en dat geldt ook voor meisjes van 7 jaar. Ben je op zoek naar een goed cadeau meisje 7 jaar? Kijk dan naar poppen om mee te spelen, spullen waarbij ze zich kan verkleden of model kan vinden, dingen waarmee ze kan bouwen zoals Playmobil, of LEGO.

cadeau